Contemporary Art Promotion  
  
 
 
 
 

Art News, Artist's Portrait: 2012, 2011, 2010, 2009 Camera Reporter : Gosia Stepien


 

17 August 2012, "Nude Painting", Rembrandplein, Amsterdam, Photographs by Gosia Stepien

De binnenstad wordt meer dan ooit geteisterd door de hedendaagse betutteling met als klap op de vuurpijl de naaktscans. Wij laten de, met pijn en moeite, verkregen vrijheid uit de jaren 60 niet zomaar uit onze handen glippen. Wij demonstreren tegen de Amsterdamse overheidsbemoeienis.

Op vrijdag 17 aug komen wij op het Rembrandplein in actie met een ludieke 'Nude Painting' actie. Wij kleden ons liever zelf uit dan dat de stad dat voor ons doet. Met Sofia Valentine als frontvrouw en model voor onze 2012 hom

mage aan de Nachtwacht roepen wij ook jou op om te komen demonstreren.

Het schilderen wordt gedaan door de bekende Amsterdamse street-art kunstenaars Sjoco Sjon en Ottograph. De presentatie ligt in handen van Han Santé. 

Na het succes van verschillende acties en bewegingen (o.a. Balkie, Clittenunie, Strippende Nichtje van Maxima, Ron Jeremy en Cicciolina) zijn we ervan overtuigd dat ook dit weer een keihard succes word. Om de boel te vieren gaan we na de stunt met zijn allen door naar de Escape waar we een speciale RED Amsterdam editie houden van Ex Porn Star.

Wij roepen iedereen op om aankomende vrijdag vanaf 21u aanwezig te zijn op het Rembrandplein. Laat via Facebook zien dat je er bij bent (www.facebook.com/ expornstar).

We beginnen om 21u op vrijdag 17 aug op het Rembrandplein en sluiten de actie rond 23u af. Kom dus massaal als je ook knettergek wordt van de hedendaagse betutteling en neem je medestanders mee.

More photographs by Gosia StepienCopyright and Website Design : Gosia Stepien © 2013, No part of this site may be copied without prior written permission.